ZNAČAJKE - UM 2022

1. BREND, USPJEŠNOST UM-a

Knjiga-tjedni planer UM jedinstvena je publikacija u Hrvatskoj, Regiji i EU. Jedinstevna je po konceptu, trajnosti i prije svega oduševljenim partnerima!!!
UM je brend - s unaprijed osvojenim povjerenjem mnogih korisnika, sigurnih u svoje dobitke. Pod imenom UM dolazi odnos i kvaliteta - pošten pristup, stalno osvježavanje, iskrenost, briga za čitatelja, obostrano uvažavanje, višestruku korist. Interaktivna komunikacija potiče stalnu svježinu tijekom dugog vijeka izlaženja.

Broj korisnika UM-a konstantno raste. Sada je to već i preko 10.000 vjernih čitatelja, što je iznimna brojka i u relacijama EU!
Naručuju ga tvrtke, ustanove, udruge, ministarstva (njih 250-300), a samostalno i mnogi pojedinci.
UM kontinuirano izlazi več od sad već davne 1995. godine. I to uvijek na isti dan - 10. studenog.

Brojnost tima je isto tako važno dostuignuće. Čak 50-tak stručnjaka čine ovogodišnji tim (profesori, konzulatni, menadžeri, javne osobe, dizajneri, jezičari...)

UM je rijetka tiskovina s objavljenom misijom na prvim stranicama i jasnim zalaganjem za odrečene vrijednosti.

Nema knjige u Hrvatskoj, Regiji, Europi, takvog koncepta, trajnosti, sa toliko vjernih i oduševljenih čitatelja i partnera!

2. INSPIRATIVNI TEKSTOVI

Svakog ponedjeljka čeka Vas po jedan inspirativan tekst - lekcija o poticanju zadovoljstva kupaca, usavršavanju rada, procesa i poslovanja, razvoju kvalitete, primjeni standarda ISO 9001, timskog rada. Time je davne 1995. godine M.E.P. pokrenuo "najmasovniju poslovnu školu u Hrvatskoj".

UM 2021 - SADRŽAJ:

3. INFORMATIVNI KALENDAR

Tjedni poslovni planer uz kalendar tekućeg i narednog mjeseca.

Označeni blagdani i značajni datumi u 2022. godini
+ mjesečeve mijene i vrijeme početka godišnjih doba
+ važniji vjerski blagani: katolički, pravoslavni, muslimanski i židovski

DRUŠTVENO ODGOVORNO POSLOVANJE

Od 2013. uveden je stalni dodatak - "Najbolji primjeri društveno odgovornog poslovanja - DOBRA HRVATSKA" (po desetak tvrtki i ustanova svake godine). UM je dosljedan u svom javnom i širokom zalaganju za održivi razvoj u svakom aspektu.
Ostavljamo stalno otvoren poziv za sudjelovanje vaše tvrtke u projektu pod nazivom "DOP - praksa/ dobro/ za sve". Prikažite praksu vaše tvrtke na području primjene načela društveno odgovornog poslovanja i održivog razvoja. Sami oblikujte pregledni tekst - koji će drugima biti poticaj, a vama afirmacija i zadovoljstvo! Poticaj je to pravih gradnji ljudskih vrijednosti. Ali i poruka - nije u Lijepoj našoj sve sivo ni crno!

Izdvojite iz prakse nešto posebno što vas karakterizira, na što ste ponosni, a da je dodatni benefit za klijente, zaposlene, ciljne skupine, obitelj, za okoliš. Praksa je i naš prijedlog da tekst o vašem primjeru DOP-a napiše netko iz redova vaših zaposlenih, Time postaje ččlanom autorskog tima knjige. Tekst mogu potpisati i dva ili više autora, a biti će tiskan u narednom broju knjige -planera Učinkoviti menadžer i uspješni tim, u posebnom dijelu izdanja.

Prilog DOP donosi mnogostruke koristi za tvrtku, društvo, čitatelje...
- Za tvrtku: širenje ugleda, rast samopoštovanja, edukacija zaposlenih!
- Za gospodarstvo: dobri primjeri su poticaj drugima!
- Za 10.000 čitatelja: poučni, zanimljivi, iznenađujući i uzbudljivi sadržaj!
- Za pokret DOP-a: svaki novi primjer iznesen u javnost podrška je širenju DOP-a u Hrvatskoj, iz Hrvatske prema svijetu.

Priključite se uglednima i proaktivnima! Budite u društvu uglednih tvrtki koje iznošenjem svoje prakse u javnost pokušavaju utjecati na cjelokupni boljitak društva. Praksa i primjer su najbolji putokaz!

Svoje primjere iznijeli su:
ACI, Allianz Zagreb, Alstom Hrvatska, Bernarda, Bomark, Cemex Hrvatska, CROCON, Čistoča Zadar, dm Hrvatska, dm BiH, Dvokut-Ecro, Energy Pellets, Ericsson Nikola Tesla, FIS BiH, Gradska knjižnica Zadar, Helb, Hrvatska elektroprivreda, Hrvatska lutrija, Hrvatska pošta, Hrvatska udruga poslodavaca, Holcim Hrvatska, Ilirija, IN2, INA, Jadran Galenski laboratorij, K.E.K. i Davor Rostuhar, Komunalno poduzeće Križevci, Končar Elektrotehnički institut, Končar energetski transformatori, KRAŠ, LIDL, Nova TV, Grad Pazin, PBZ Zagreb, Regeneracija, Rockwool Adriatic, Siemens, Sveučilište u Rijeci, Tehnix, Turisthotel, Tokić, Vetropack Straža, Vivera, Udruga Crveni nosovi, Unija nova...

Priključite se! Pratite nas i na portalu odgovorno.hr

Prijava za novosti